Auto delovi Miko

Auto delovi Miko

Miko 2008 je prodavnica za prodaju auto delova za vozila FIAT, ALFA, DACIA, ZASTAVA, LADA ali i svih drugih automobila. Bavimo se prodajom rezervnih delova najboljeg kvaliteta za Vaše vozilo. Ono što nas izdvaja u odnosu na konkurenciju jeste veliki asortiman proizvoda i profesionalna usluga.

Posedujemo širok spektar originalnih delova za automobile, kao što su delovi motora i upravljačkog sistema, hlađenje/grejanje, senzore, elektriku i elektroniku vozila, ulja i maziva i mnoge druge delove.

Iza nas je višegodišnje iskustvo u radu i veliki broj zadovoljnih kupaca i klijenata kojima smo obezbedili kvalitetne auto delove. Naš asortiman bazira se na originalnim auto delovima a našim kupcima nastojimo da stavimo na raspolaganje auto delove koji će produžiti vek trajanja njihovom vozilu i obezbediti im udobnost u toku vožnje.

Sigurni u kvalitet naših auto delova, dajemo Vam proizvođačku garanciju i obezbeđujemo isporuku istih na Vašu kućnu adresu. Klijentima koji naruče naše delove poručenu robu šaljemo u toku dana brzom poštom!

Najpovoljnije cene i nenadmašan kvalitet su ono po čemu smo prepoznatljivi. Svratite do naše radnje i obezbedite Vašem automobilu savršenu funkcionalnost.

 

Adresa: Dimitrija Tucovića 34/3

Tel: 036 323 043

Mob: 069 33 23 043

Mob: 063 77 34 234

automiko.rs

 

 

Podeli